Christine Bonné

 


Afgestudeerd aan de Hoge School Heerlen in 1988, Voeding en Diëtetiek, ben ik gaan werken als diëtist in de eerste jaren ter vervanging van collega's. In 1999 in vaste dienst gekomen en gewerkt tot 2006 bij Voeding en Dieet Meander. In april 2006 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk, welke al heel snel groeide. Behalve mijn studie en nascholingen vind ik het erg belangrijk om goed naar mensen te luisteren. Mijn gedrevenheid en gevoel voor respect naar iedereen zijn mijn sterke eigenschappen. Mijn visie: graag wil ik eenieder helpen om zelfstandig en duurzaam een goede kwaliteit van leven te bieden. Een goede eetgewoonte en leefstijl aan te leren. Om te gaan met de voedingsbeperkingen indien iemand deze heeft.


 

 Femke Terpstra

 


Afgestudeerd in 2010, nadat ik mijn eindstage heb gelopen bij Diëtistenpraktijk Christine Bonné. Na mijn studie heb ik kort in dienstverband gewerkt en na 6 mnd ben ik met mijn eigen praktijk begonnen. In 2015 ben ik opnieuw in contact gekomen met Christine Bonné en zijn wij samen gaan werken. Hierbij kwam ik in aanraking met een breed scala aan dieet technische diagnosen. Sinds 1 januari 2018 ben ik fulltime in dienst bij CBDieet en verzorg ik met veel enthousiasme de spreekuren in Hoensbroek, Heerlen, Heerlerheide en Brunssum. Ik sta achter de visie van de praktijk.


 Ineke Palmen

 

 


Sinds 2009 ondersteun ik de praktijk met de administratieve werkzaamheden. Ik verzorg de afspraken en ben het aanspreekpunt voor de praktijk. Hierbij probeer ik u netjes en respectvol te woord te staan en u zo goed mogelijk te helpen. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig. Indien u mij telefonisch niet direct kunt bereiken spreek dan duidelijk uw vraag, naam en telefoonnummer in de voicemail; u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld door mij of één van de diëtisten.